Cum e să fii mamă?

Să fii mamă e frumos, minunat, incredibil. Dar, poate fi și greu câteodată. Pentru că ești prinsă în vâltoarea schimbărilor din viața ta și pentru că, brusc, îți dai seama că mogâldeața din brațele tale nu a venit cu un set de instrucțiuni.
Când e mic bebelușul începi să-i înveți semnele. Te prinzi rapid când îi e foame, când are scutecul plin sau când îi e somn.
Dar îți lipsesc instrucțiunile de folosire pentru dezvoltarea emoțională a lui. Sigur, ai putea citi multe cărți, pentru a afla prin ce etapă de dezvoltare trece fix acum copilul tău, ai putea viziona documentare sau ai putea face cursuri. Doar că s-ar putea să n-ai timp.

N-ar fi mult mai simplu să existe o persoană pe care să o întrebi exact ce te interesează și de la care să afli un răspuns concret și care să-ți mai și ofere soluții pe care să le implementezi? Să afli cum să gestionezi un moment dificil din viața copilului tău astfel încât abordarea ta să-l ajute pe termen lung? Iar tu să faci față provocărilor fără să simți că ai stricat copilul?

Cine sunt eu?

 

Bună, îmi pare bine de cunoștință. Eu sunt Diana Vijulie, mamă de doi copii, soție și persoană care studiază constant tot ce ține de dezvoltare personală și parentală. Sunt consilier pentru dezvoltare personală, consilier pentru dezvoltare parentală pozitivă și psihoterapeut în formare.

Și te pot ajuta. Am lucrat în decursul ultimilor ani cu sute de mame, m-am întâlnit cu tipare de comportamente standard, non-standard, am discutat cu ele, am căutat soluții pe care le-au aplicat. Am rezolvat, împreună, dificultăți ale copiilor cu vârste între 0 și 7 ani în tot ce ține de dezvoltare emoțională, atașament parental, etape naturale de creștere.

Pentru că știu că nu poți fi un părinte suficient de bun atâta timp cât tu nu ești ok cu tine, am lucrat cu aceleași mame și la dezvoltarea lor personală, dezvoltarea inteligenței emoționale, gestionarea conflictelor, gestionarea relației de cuplu șamd.

Ce afli de la mine?

Concret, de la mine poți să afli foarte multe, printre care și:

  • este ”normal” comportamentul copilului tău? (în ceea ce privește etapa de dezvoltare în care se află, recurența cu care apare comportamentul, intensitatea sa, etc.)
  • cum poți identifica nevoia din spatele comportamentului copilului tău?
  • ce soluții poți aplica pentru a împlini nevoia din spatele comportamentului său?
  • care este povestea vieții tale și cum ți-ai scris-o?
  • ce limitări îți impui singură și de ce?
  • cum le poți depăși?
  • ce stil de comunicare abordezi și cât de eficient este el?
  • cum poți comunica mai eficient?
  • cum îți poți recunoaște și gestiona eficient emoțiile?
  • etc.

Pachetele mele

Ședință de cunoaștere online (20 de minute)

În această ședință urmează să ne cunoaștem și să-ți formezi o idee despre o eventuală colaborare împreună cu mine. Putem discuta despre problemele de care te lovești adesea și despre ce ai vrea să schimbi.

Investiție: 0 LEI

Programează-te direct în calendar

Resurse gratuite