Găzduiește un muzeu de artă în livingul tău: Unde să pui creațiile fantastice ale copiilor tăi?
7 motive pentru care ar trebui să încurajați copiii să facă sport

Țin minte, de la prima mașină pe care am avut-o, cât de enervant mi se părea că nu pot să verific de acasă dacă e disponibil un număr preferențial de înmatriculare înainte să ajung la ghișeu la Înmatriculări să-l cer.

Nu-mi place să merg undeva nepregătită, mai ales atunci când am contact cu o autoritate. Da, atunci se trezește o parte de copil din mine, care ar vrea să aibă toate temele în ordine, în caietul dictando, cu linie dublă albastră de la margine. Dacă n-am toate temele astea, mă aștept ca autoritatea să fie imprevizibilă, iar eu să mă blochez și să nu mai știu ce să spun, apoi să ajung acasă cu numărul de înmatriculare IF-nuștiucât-PLM, pe care sigur sigur nu-l voiam așa.

Da, atunci când ne e greu cu situații de acest gen, ajută să lucrăm cu copilul nostru interior, ca să ne ajutăm pe noi să ne simțim confortabil și în relația cu autoritatea. Să ne simțim de la egal la egal cu funcționarul de la ghișeu, care este tot om, poartă tot chiloți și și-a dat și el cafea pe pantaloni azi dimineață, la fel ca și noi.

Dar mai ajută și atunci când se modifică un pic și mediul. Când vine și mediul în întâmpinarea nevoilor noastre, ca să fie mai ușoară adaptarea și schimbarea.

Ei bine – surle și trâmbițe, vă rog – mai nou pe site-ul DRPCIV puteți verifica disponibilitatea numerelor de înmatriculare înainte să ajungeți la ghișeu.

Atât pentru astăzi, vă las să explorați și voi site-ul. Eu știu ce număr de înmatriculare voi avea la următoarea mașină și știu că acum e liber. Nu vi-l zic, să nu mi-l luați :))

Găzduiește un muzeu de artă în livingul tău: Unde să pui creațiile fantastice ale copiilor tăi?
7 motive pentru care ar trebui să încurajați copiii să facă sport