Să ne învățăm băieții că și bărbații sunt oameni
Rulouri cu scorțișoară din aluatul meu de cozonac

Season 2, Episode 4

Podcast Cu Diana (Episodul 14) – Gândurile Cu Care Tu Îți Scazi Încrederea În Tine

Despre episodul de astăzi

Acum mult timp, când erai încă sub influența puternică a adulților gigantici din viața ta, ai îngropat în tine mesajele lor despre tine, despre ceilalți și despre lume.

Dacă mesajul primit prin cuvinte, prin gesturi, prin priviri a fost că nu erai suficient de priceput, de bun, de inteligent, de… adaugă tu aici, poate că ai crescut având încrederea în tine scăzută.

Sau, dimpotrivă. Dacă mesajele pe care le-ai primit au fost că erai perfect, la un moment dat ți-ai dat seama că nu poți face lucrurile perfect și ai creat despre tine gândul că nu ești suficient/ă și că nu poți avea încredere în tine.

E important să testăm cu realitatea convingerile pe care le avem despre noi. Dar, oare puteam face asta atunci când realitatea era dictată de ”cei mari”?
Află din exercițiile acestui podcast cum te-au influențat astfel de mesaje și cum ți-au influențat ele încrederea în tine. Ia-ți timp, un pix, un caiet și ia-te în serios.

Spor la treabă!

 

De ce să renunți să mai crezi că n-ai voință – Podcast cu Diana

”N-ai voință” sau ”N-ai ambiție” sunt mesaje pe care e foarte posibil să le fi auzit adesea în copilărie, de unde e la fel de posibil să fi tras concluzia că voința este ceva ce ai sau ce n-ai. Și că dacă nu ai voință, vor fi foarte multe lucruri pe care nu le vei putea face în viața asta.
Eu vreau să pun astfel de convingeri sub microscop și să vă arăt că nu e chiar așa.

Să ne învățăm băieții că și bărbații sunt oameni
Rulouri cu scorțișoară din aluatul meu de cozonac