Cine mă ajută pe mine să-mi concep speach-urile
Bloggingul ca business și părerea mea

Simt așa, că interesele cititorilor mei încep să se schimbe. Și e normal. Multe dintre voi mă citiți de pe vremea când era Ema mică și aveți copii de vârstă cu ea. E normal ca acum să nu vă mai intereseze chestii legate de bebelușeală, ci să fi trecut în etapa următoare, în care deja simțiți nevoia să mai faceți și lucruri interesante pentru voi. Sunt în aceeași barcă și eu. După 5 ani în care copiii au fost aproape singurele interese, simt acum că mă redescopăr.

De fapt, poate ar fi mai bine să spun că mă descopăr, nu că mă re-descopăr. Pentru că eu, cea de acum, nu mai sunt eu, cea de acum 5 ani. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute cât de mișto e viața la 30 de ani. Când ești încă tânără, dar mult mai matură din punct de vedere emoțional, mult mai hotărâtă, știi ce vrei, ai și ceva experiență de viață din care ai învățat diverse… Ce să mai, e o vârstă frumoasă.

Doar că, odată cu vârsta asta frumoasă, alte lucruri încep să se resimtă în corp. Din fericire sunt încă sănătoasă. Nu am încă nevoie de ochelari, nu am boli, nu iau tratamente, nu mă simt bătrână. Doar părul și pielea mea cred diferit. Au început să-mi răsară din ce în ce mai multe fire de păr albe, iar tenul meu, după cum vă spuneam de foarte multe alte ori până acum, se resimte.

E adevărat că nici n-am avut cine știe ce grijă de el și acum s-o fi săturat, bietul. Așa că-i musai să îi acord mai multă atenție.

Și dacă îmi pare mie că și pe voi vă interesează aspectul ăsta (toate articolele mele de beauty și îngrijire sunt foarte citite), am zis să experimentăm împreună. Astăzi o să încerc o mască pe care o am în dulap de ceva vreme, pe care am luat-o special pentru a o testa pe blog, dar nu mi-am făcut curaj până astăzi. Cum azi e ziua în care îmi ies din zona de confort (:D), zic s-o încercăm.

E vorba de o mască pentru față, de la Sephora, pe care mi-a recomandat-o o prietenă. Se numește Lotus face mask, iar ea era foarte încântată de efectele pozitive pe care le-a văzut după ce a folosit masca. O s-o folosesc și eu și vă spun cum mi se pare. Tot ea mi-a recomandat și Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix de la Estee Lauder, dar momentan îmi depășește cu muuuult bugetul. Când o fi mai stringentă problema poate mâ gândesc să reprioritizez cheltuielile 🙂

Pun imediat camera pe mine și… să începem:

 

Acum văd că nu se vede în filmuleț ce trusă de machiaj e… Era vorba despre una de la urban decay. Acum înțeleg de ce o folosește toată lumea 😀

Cine mă ajută pe mine să-mi concep speach-urile
Bloggingul ca business și părerea mea