Cu doi copii nu mai mâncăm
La Nouvelle Vie

Gata, a venit și Juniorul, barza aia din header nu mai are ce căuta aici. Și așa, în general, nu-mi place cum arată blogul. Arată în grabă pentru că e făcut în grabă (într-o seară am constatat că nu mai mergea deloc, ca să aflu că era din cauza temei și cum nu am avut timp să stau să pigulesc tema și să văd pe unde e eroarea, am luat pur și simplu o temă standard și aia a fost. Apoi nu m-am mai ocupat de asta).

În concluzie, e cazul de altceva. Nu știu precis ce. Vreau să fie ceva simpatic, vesel, cu 3 personaje – o bufniță mare și două mici. Niște turcoaz pal pe ici pe colo (sau poate mint) și mult mai plin decât este acum. Și ce mai credeți voi că ne caracterizează. Sunt deschisă la orice idee.

Așa că, cine vrea să mă ajute să înfrumusețăm blogul, să-mi trimita pe mail o schiță/idee doar cât să-mi dau eu seama care e schema și să văd care ni se potrivește mai bine. Pe lângă schiță, să-mi spuneți și cât ar costa un header de blog, unul de facebook, eventual un avatar de facebook și cam atât. Iar pe viitor o să vreau să mai colaborăm, deci aveți în vedere și perspectiva asta.

Mailul este contact [at] gangblog punctuleț ro.

Cu doi copii nu mai mâncăm
La Nouvelle Vie