Scutecele textile pentru incepatori
Autodiversificare - BLW - diversificarea "dictata" de bebelus

Ete na, asta chiar e un post care nu-i cu mame, cu bebelusi, cu diversificari, cu d-astea? Chiar e. Nu cred ca l-a scris Vanda. Vanda l-a scris? Da, Vanda l-a scris.

Dar e despre acum o mie de ani, din viata mea anterioara, de pre-mama. Pentru ca e cu restaurante, cu dupa-amieze tolanite pe terase, cu un pahar de vin si un pachet de tigari, chestii din astea SF pentru o mama.

Na, si cum era fix o dupa-amiaza din asta tolanita si pufoasa de porumbei inca fara de griji, vedem cum intra pe usa gradinii restaurantului din care tocmai ne pregateam sa iesim o familie putin bronzata si imbracata multicolor. Conform codului bunelor maniere, intai capul la familie si apoi aproape-doamnele si domnisoarele cu cozi impletite si slapi cu sclipici si fuste inflorate. Nu m-as fi indoit niciodata de apartenenta lor la aceeasi familie, pentru ca se vedea clar ca erau „frati de samanta”. Fiecare cu semintele lui da floare, prin buzunare, prin genti, in mana, dar mai ales in gura. Cum ar veni mancau semintele in gura si scuipau cojile pe jos.

O sa ziceti „Pfai, asa si? E normal sa scuipe cojile pe trotuar, doar unde vrei sa le tina, in buzunare? Parca n-ai mai vazut coji de seminte pe trotuar”. Si am mai vazut. Vin din Drumul Taberei, de langa Hanul Drumetului. Cum sa nu vad coji de seminte acolo? Dar stiti unde nu vazusem coji de seminte niciodata? Pe podeaua unui restaurant. N-avusesem ocazia/onoarea… pana atunci. Pentru ca Fratii Samanta au intrat pe poarta gradinii scuipand cojile pe jos si au intrat in restaurant tot asa, lasand in urma lor dara de coji, asemeni lui Haensel si Gretel. Poate n-aveau oamenii gipies si nu mai stiau sa se intoarca la (probabil) ultimul model de Mercedes cu piele la interior acoperita de carpete persane colorate strident, lha chare sa nu sa platheasca himpozitu’, ca haoleo, da unde mamica hatatia bhani, astia ia shi phieli da pha noi.

Ne grabeam sa plecam si n-am avut timp sa asteptam sa vedem reactia personalului din restaurant. Acum nu stiu ce-o fi fost in capul meu sa plecam si mor de curiozitate ca nu stiu ce s-a mai intamplat apoi.

Scutecele textile pentru incepatori
Autodiversificare - BLW - diversificarea "dictata" de bebelus