Cum ajungi de la Mary Poppins la discuții despre echilibru
3 lucruri in care sa investești in bucătăria ta

Câteodată o sa vedeți la mine in baie, pusă bine pe un raft înalt, lângă serul de îngrijire pentru par blond, pe care îl folosesc tot intermitent (când ma apuca cheful de blonzit), o crema anticelulitica. Nu mereu am, pentru ca nu mereu simt ca am nevoie de ea, dar câteodată este. Mai ales iarna, culmea. 

Hai sa va spun de ce o am și de ce iarna. Pentru pielea mea, crema anticelulitica e o crema extraordinara care îmi hidratează pielea și o scapa de tot felul de uscăciuni.

Daca ma urmăriți de suficient de multă vreme, poate ca ați observat ca ma tot plâng de probleme cu pielea. Dermatita, alergie solară, un pic de cuperoza și multă deshidratare, in ciuda faptului ca beau apa, mănânc sănătos, ma dau cu crema de protectie solară și vara și iarna, am grija cum ma spal, cu ce ma spal, cum ma usuc, tot tacâmul. 

Ce ma ajuta din componenta cremelor anticelulitice e evident. E aceeași componenta care m-a ajutat și pe fața (și ma ajuta in continuare), pentru ca stimulează sinteza de colagen și reînnoirea celulara: retinolul. Așa că, pentru mine, cea mai bună cremă anticelulitică e cea cu retinol (nu știu dacă toate au sau n-au). 

Da, caut creme anticelulitice cu conținut ridicat de retinol, care obliga pielea sa se regenereze singura, ceea ce înseamnă ca o și curata și ca se si hidratează. Nu o folosesc decât pe picioare, căci pentru mâini e prea puternica și acolo am alte probleme, dar e un truc pe care l-am descoperit și m-a ajutat mult.

Cu celulita nu știu dacă ma ajuta sau nu; o sa fiu atenta și la asta. 

Vă las și un filmuleț despre cum funcționează și știu că e important să fim atenți la cum reacționeză pielea, pentru că un tratament prea dur cu retinol poate să facă exact opusul: să usuce pielea. Eu am experimentat cât am avut nevoie, ca să ajung la soluția bună pentru mine. I <3 retinol 😀

Cum ajungi de la Mary Poppins la discuții despre echilibru
3 lucruri in care sa investești in bucătăria ta