Ordinul de protecție
Idei de amenajare a scării interioare
webinar (online) GRATUIT de parenting
COOPERAREA CU COPIII
Webinar online :

  • pentru orice părinte sătul să repete același lucru de o mie de ori,
  • pentru orice părinte care nu mai vrea să țipe la copii pentru a se face auzit,
  • pentru orice părinte care își dorește o comunicare mai bună cu copilul său
  • pentru orice părinte sătul de lupte de putere
  • pentru orice părinte care visează cu ochii deschiși la momentul în care copilul o să coopereze cu el.

MARTI, 5 IUNIE, 18.30-19.30

ce vei învăța din webinar

w

Lupte de putere

Care sunt cele mai frecvente lupte pentru putere în care intri cu copilul, de ce se întâmplă asta și cum poți face să ieșiți din ele?
t

De ce nu cooperează copiii

De multe ori, faptul că nu cooperează cu noi înseamnă, de fapt, că ei chiar cooperează. Află cum și de ce și cum îi poți îndruma să coopereze în termenii tăi
f

Cum îi influențezi tu

Te-ai gândit vreodată că felul în care ești tu invită la anumite comportamente din partea copiilor tăi? Află cum faci asta și ce poți face pentru a invita comportamente pozitive.
q

Nevoia din spatele comportamentului

Știi care sunt cele două scopuri ale copiilor, pe care încearcă să le atingă prin comportamentele lor (pozitive sau negative)?

Cum să faci să te faci ascultat?

Un copil care nu cooperează este un copil care ”nu ascultă”. Din acest webinar vei afla câteva tehnici pentru a te face ascultat cu adevărat.

Întrebări și răspunsuri

Scopul principal al acestui webinar este să îți ofer exact răspunsurile de care ai nevoie, așa că, pe lângă informația teoretică, în webinar îți voi răspunde și practic și concret la întrebările pe care le ai.

Nu ești singură!

Deși experiențele noastre sunt diferite, iar noi suntem diferiți, provocările de părinte sunt universale. Iată câteva concluzii ale unui chestionar trimis părinților –

CE VOR PĂRINȚII:

%

vor să învețe să-și păstreze calmul

%

VOR SĂ ÎNVEȚE SĂ PUNĂ LIMITE

%

S-AU SĂTURAT DE LUPTE DE PUTERE

%

VOR SĂ ÎNVEȚE SĂ FIE ECHILIBRAȚI

  • Dezvoltare parentală
  • Dezvoltare personală
  • inteligenta emotionala
  • Dezvoltare în cuplu

CINE SUNT EU?

Eu sunt Diana Vijulie, mamă de doi copii, soție și persoană care studiază constant tot ce ține de dezvoltare personală și parentală. Sunt consilier pentru dezvoltare personală, consilier pentru dezvoltare parentală pozitivă și psihoterapeut în formare. Și te pot ajuta. Am lucrat în decursul ultimilor ani cu sute de mame, m-am întâlnit cu tipare de comportamente standard, non-standard, am discutat cu ele, am căutat soluții pe care le-au aplicat. Am rezolvat, împreună, dificultăți ale copiilor cu vârste între 0 și 7 ani în tot ce ține de dezvoltare emoțională, atașament parental, etape naturale de creștere. Pentru că știu că nu poți fi un părinte suficient de bun atâta timp cât tu nu ești ok cu tine, am lucrat cu aceleași mame și la dezvoltarea lor personală, dezvoltarea inteligenței emoționale, gestionarea conflictelor, gestionarea relației de cuplu șamd.

Acest curs este pentru tine dacă…

… vrei să aplici o metodă consecventă pentru a-ți crește copiii, dacă vrei să vezi rezultate și pe termen lung, nu doar pe termen scurt cu copiii, dacă vrei să crești un viitor adult sănătos din punct de vedere emoțional.
Ce spun alte mame?
”Felicitari! Te citesc de cativa ani, atat pe blog, cat si pe grup. Acum te-am vazut live si esti la fel de minunata precum mi te-am imaginat citind cele scrise de tine. M-ai ajutat sa fiu mama de azi. Am greselile mele si se pare ca ori de cate ori mai o iau „pe aratura” , tu apari cu cate ceva care ma remonteaza. Multumesc!”

”Webinarul a fost foarte bine structurat, power-point-ul m-a ajutat sa imi fixez cateva cunostinte pe care le mai intalnisem in carti/seminarii de parenting. Speakerul a fost coerent, foarte deschis la intrebari si a dat exemple practice, ceea ce mi se pare cel mai important (teoria o mai auzisem).”

“Din punct de vedere „tehnic”, mi-a placut prezentarea, slide-urile mi s-au parut foarte utile, informative. Am inteles ca le vom primi si noi, m-as bucura tare. Legat de informatiile prezentate, mi-a placut mult accentul pus pe „ajutatul” copilului sa ia decizii, sa faca alegeri, sa gaseasca solutii in loc de a-i spune pur si simplu ce sa faca.”

“Mi-a placut foarte mult webinarul. A fost o ora pe care am investit-o extraordinar de bine in mine si in relatia cu copiii mei. Iti multumesc!”

vrei să mă întrebi ceva?Scrie-mi!

8 + 3 =

alte cursuri ale mele

Poți găsi la mine în magazinul virtual și alte cursuri de dezvoltare parentală sau personală. De exemplu:
Ordinul de protecție
Idei de amenajare a scării interioare