Cum și unde montăm centrala termică?
Înapoi pe bicicletă

5 minute de ragaz

Dacă tot am făcut curat prin cărțile copiilor și am eliberat niște spațiu, m-am gândit că e o ocazie bună să mai aducem la zi colecția de cărți pentru copii. Să știți că nu prea am mai cumpărat cărți de ceva vreme, așa că nu mai știam prea bine ce a apărut nou.

Doar că astăzi, când am intrat într-o librărie pentru altceva, mi-au picat ochii pe o cărticică subțire, cu un elefant în cadă desenat pe ea. Cartea se numea ”Cinci minute de răgaz”. Am luat-o de jos și am răsfoit-o. Mi s-a părut simpatică, mi s-a părut că încearcă să comunice copiilor ceva foarte important pentru noi, mamele. Și anume că avem și noi nevoie de timp singure. Măcar 5 minute pe zi. Am cumpărat cartea, iar acasă ne-am așezat cu toții pe canapea și am citit-o.

După cele 3 lecturi obligatorii, am discutat cu Ema despre ce este o recenzie de carte. A părut foarte interesată de subiect și am hotărât să facă și ea o astfel de recenzie, pentru ca și alți copii să afle de cărțile care îi plac ei. A vrut și Fip să participe și m-am bucurat mult, pentru că la el interesul pentru cărți acum începe să se instaleze. Ne-am apucat să filmăm recenzia, care a ieșit cum o vedeți mai jos.

Le-a plăcut atât de mult, încât au hotărât că vor să mai facem. Așa s-a născut o nouă rubrică pe blog: Recenziile Vijulienilor. O să găsiți aici recenzii de cărți în fiecare săptămână (marțea). Poate făcute de copii, poate făcute de mine. Cărți pentru copii sau cărți pentru adulți.

Sper să vă placă

Vrei să primești postările mele pe email?

Cum și unde montăm centrala termică?
Înapoi pe bicicletă