Cum ne putem îmbunătăți calitatea vieții prin utilizarea unui purificator de aer
Cum am construit noi un cort pentru copii (și poze cu alte lucruri pe care le-am mai meșterit)

Stați jos, vă rog. Am o veste importantă de dat, dar musai musai să stați jos. De fapt, nici nu știu cât de importantă și de șocantă e pentru voi, dar eu am rămas foarte surprinsă când am aflat. Poate că depinde și de generația din care veniți, câți ani aveți, etc. S-ar putea ca cineva mult mai tânăr decât mine să nu fie la fel de surprins, dar sigur cei din generația mea vor schița cel puțin un zâmbet citind ce o să scriu mai jos.

 

Și anume, ca să încheiem suspansul, vă spun că… Mai țineți minte când erați mai tineri și jucați snake pe telefon? Când vă bucurați că aveți un telefon care vibrează pe silent? Când vă compuneați singuri ringtonurile? Dacă țineți minte toate astea, sigur o să vă amintiți și de treiștreizece, adică de Nokia 3310. Era un fel de huawei p9 al anilor 2000, vârf de lance înainte să apară telefoanele cu sunete polifonice și ecrane colorate. Arăta așa:

nokia 3310

Așa, să revenim la suspans. Gata cu suspansul. Acum chiar vă dau vestea… 17 ani mai târziu, puteți din nou să vă cumpărați un treiștreizece, dar, de data asta, varianta nouă și destul de diferită de cea de acum 17 ani. A apărut din nou nokia 3310… Mie mi s-a părut foarte tare când am văzut că l-au ”reeditat”, l-au scos de la naftalină, l-au șters nițel de praf, apoi l-au mai șlefuit și l-au adus în 2017. Arată așa:

nokia 3310

Pe interior m-am uitat eu nițel pe specificații și am constatat că e puțin diferit de varianta din anul 2000 🙂

În primul rând, că are cameră foto, ceva inimaginabil pentru un 3310 de acum 17 ani (vai, ce bătrână sunt!). Apoi, are display color (care e mai mare decât îl avea strămoșul lui) și se găsește în mai multe culori, nu doar albastru cu gri.

În rest, cum îl știți. Cu baterie care te ține o viață, cu butoane și cu Snake 🙂

Cu plăcere 🙂

Vrei să primești postările mele pe email?

Cum ne putem îmbunătăți calitatea vieții prin utilizarea unui purificator de aer
Cum am construit noi un cort pentru copii (și poze cu alte lucruri pe care le-am mai meșterit)