Atentia - Episodul patru
6 utilizari pentru untul de cocos

cadouri-de-craciun-2

Dacă nu au fost suficiente recomandările din postarea anterioară și sunteți pe ultima sută de metri cu cadourile (în special pentru doamne), mai am cinci recomandări. Scriu genul ăsta de articole și pentru mine. Pentru că anul ăsta îmi vin multe idei, primesc ponturi și mă entuziasmez, dar până la anul uit de ele și iar încep să mă întreb ce să-i iau lui X sau lui Y.

Dar mă rog, vorbă lungă sărăcia omului, vorba bunică-mii. Cum nu mai avem mult timp până la Crăciun, zic să vi le scriu repejor aici, ca să aveți timp să fugiți în magazin. Sau, dacă mai aveți timp de o comandă, să o faceți rapid. Să purcedem deci.

1. Ghiveci pentru plante Eco Pod

Ghiveciul pentru plante Eco Pod e un ghiveci care ajută foarte mult persoanele care își doresc plante, dar sunt incapabile să nu le ucidă (cum sunt eu). Ghiveciul, pe lângă faptul că e foarte fancy, futurist și în mare trend, udă singur plantele. Adică, pui pământ, semințe și umpli capsula cu apă. Voila, plante!

2. Harta razuibila

Ca la loz în plic. E o hartă a lumii și răzuiești țările pe măsură ce le vizitezi.

3. Un inel cu model deosebit

Hai să lăsăm altora inelele clasice, cu o piatră în mijloc. Adică sunt foarte frumoase, dar acum vă sugerez altceva. Un inel mai deosebit, poate artizanal, poate cu semnul infinitului, poate cu un diamant brut (nu e așa scump cum sună). Sunt o grămadă de artizani români care fac astfel de bijuterii speciale.

4. Un uscator de par

Am primit eu acum câțiva ani un uscător de păr cadou de Crăciun și mi-a venit la fix. Atunci fuse un cadou luat pe fugă, pe 24 decembrie seara, dintr-o benzinărie. Dar, dacă vreți să aveți și variante din care să alegeți, puteți căuta online cu ceva vreme înainte de Crăciun (deși nu prea mai e timp nici acum, așa că vă puteți interesa de o benzinărie unde să găsiți promoții :)))

5. Un incarcator portabil

Cum mai toate smartphonurile rămân fără baterie în cel mult o zi (cu puține excepții), un încărcător portabil mi se pare un cadou foarte potrivit. Poate fi extrem de mic și încape foarte bine în geantă. Se atașează un cablu la el prin usb, apoi puteți încărca telefonul. Pe mine m-a scos din multe belele. Sunt foarte tari încărcătoarele portabile care se încarcă ele însele cu lumină solară. Noi ne-am bucurat tare mult să avem așa ceva cu noi pe plajă.

Atentia - Episodul patru
6 utilizari pentru untul de cocos