6 utilizari pentru untul de cocos
Povestea noastra

kathysdream

Am descoperit de curând ceva foarte tare și vreau să vă spun și vouă (mai ales că în ultima vreme îmi tot cereți idei de cadouri). Așa e când petreci timp (chiar și virtual) printre femei pline de inspirație, frumoase, deștepte, talentate. Și nu știu cum se face, că în ultimii ani am avut șansa de a cunoaște doar astfel de femei speciale, care îmi fac viața mai frumoasă.

Pe Cătălina nu mai știu unde am cunoscut-o. Dar știu că o vreme am fost vecine. E o femeie extrem de puternică și de hotărâtă, inteligentă și ambițioasă, deși am senzația că de multe ori nu știe nici ea toate astea despre ea. Dar ce contează cel mai mult în contextul ăsta e faptul că e incredibil de talentată. Ea are Fire din povesti. Am avut ocazia să pun mâna pe mai multe produse ale ei și sunt mereu impecabile. Brad de fetru, coroniță pentru crăciun, mobil pentru bebeluși, globuri cu poze, fără poze, etc. Ce să mai spun că de la Cătălina am comandat chiar și un creier, la care știu că a lucrat de i-a iesit pe urechi. Dar… a ieșit exact ce trebuia.

glob

Ei, și pe lângă că e foarte talentată, Cătălinei i-a venit o idee. Nu știu în ce context, ce a determinat-o să se gândească la proiectul ăsta, sau să-l înceapă, dar esențial e că el există și că îl găsiți aici: Kathy’s Dream.

Kathy’s Dream e un proiect care își propune să reunească artizani români, pe care să-i promoveze apoi național și internațional. Ceea ce e super, pentru că găsiți acolo o grămadă de alte femei talentate și idei grămadă de cadouri frumoase, din suflet, unice. Chiar acum, când scriu eu, pe pagina Kathy’s Dream rulează un concurs și vă invit să participați la el.

Așa. Ce minunății am testat eu? Multe. Au venit toate într-un singur pachet, mare. Din fericire, l-am desfăcut împreună cu copiii, dar, din păcate, asta a însemnat că n-am reușit să le pozez cât erau de frumos prezentate.

Didi Craft -Quiet books- Cărți educative pentru copii

Aici găsiți quiet books pentru copii, care sunt de mare ajutor în momentele în care încercăm să-i ținem liniștiți pe cei mici. Poate în mașină, poate în avion, poate cât să terminăm noi o sarcină, poate în sala de așteptare de la medic.

My Lace Dream

La My Lace Dream am găsit niște decorațiuni de brad incredibil de frumoase. Avem ornamentul din dantelă din poza de mai jos și nu vă puteți închipui cât e de delicat și de diafan. Parcă e din altă lume.

Iar fața de masă pentru măsuța noastră rotundă e fix ce ne trebuia.

IbyIoana

La IbyIoana am găsit ceva absolut genial, ce port cu extrem de mare drag și a făcut furori printre cei cu care m-am văzut în ultima vreme. Vorbesc despre un colier cu … sistemul solar. Din păcate, și copilul meu cel mare e de aceeași părere cu mine. Și, pentru că trece printr-o perioadă în care e interesată de astronomie, trebuie să-l împart cu ea.
Uitați și voi cât e de frumos (iar eu mă consider o femeie foarte pretențioasă în ceea ce privește bijuteriile)

No automatic alt text available.

Jocistet.ro

Jucăriile de la goki sunt unele dintre jucăriile noastre preferate. Executate impecabil, foarte interesante, din lemn (bucuria mea), chiar jucării istețe pentru copii isteți. Le găsiți și la Jocisteț.ro. Ema a primit un turn instabil din piese de lemn, iar Filip (bucuria lui :)) un tren cu magnet.

 

jocistet

Produse Forever

La Oana Maria Diaconu am găsit produse Forever. Încerc acum un deodorant de la ei și constat că îmi place foarte mult. Chiar căutam ceva să înlocuiască deodorantele de supermarket, dar cu handmade nu m-am înțeles deloc.

Oana mi-a pus și o scrisorică în pachet, care m-a emoționat tare mult. Dar cel mai mult m-au emoționat figurinele pe care Oana le-a făcut împreună cu băiețelul ei de 3 ani și pe care mi le-a adăugat în colet.

Cărți de luat acasă

Că sunt fan declarat al cărților Usborne poate că știți. Copiii meu aveau multe multe cărți în bibliotecă, dar când le-am mutat camera, am decis să mai dăm din ele. Așa că acum încerc să le înlocuiesc cu unele potrivite vârstei și de calitate bună.
De la Cărți de luat acasă avem două cu rime, foarte simpatice. Una dintre ele are și CD pe care să-l ascultăm în mașină.

Iza Bracelet Boutique

Găsiți atât de multe brățări cu adevărat speciale pe pagina Nicoletei Ichim. Poate și rezonez atât de mult cu ele pentru că mă trimit cu gândul la mare și vară (iar pentru mine marea și vara sunt punctele de reper din viața mea… așa au fost mereu și așa vor rămâne mereu). Nu știu, dar îmi vine să comand câte una pentru fiecare prietenă a mea (ceea ce cred că voi și face practic). Să trăiască toată lumea în vara mea.

bratara

6 utilizari pentru untul de cocos
Povestea noastra