Jucării inteligente pentru 1 an +
Activități cu Lego Duplo la 10 luni (P)

Raluca Litere, multe felicitări!!! Tare ne-a mai distrat mușcata ta împodobită :)))

Dacă tot ne pregătim de Crăciun și împodobit brazi, e timpul de un nou giveaway!

Dar să începem cu începutul.

Acum 4 ani pe vremea asta nu aveam nici măcar un copil. Dar aveam căței. Doi la număr. Unul care avea un an și mai trecuse printr-un Crăciun cu brad cu tot și încă unul care avea vreo două luni și era de dimensiunea unei pâini mai mici.

Așa că pe 23 decembrie ni s-a părut oportun să împodobim bradul, la fel ca și în anii precedenți. Ce putea să se întâmple? Păi, pe la 8 dimineața, cum era somnul nostru mai dulce, auzim o mare bufnitură din sufragerie. Ne trezim buimaci și fugim la locul faptei. Care era fapta? Cățelul de dimensiunea unei pâini mai mici demolase bradul mai înalt decât mine. Se uita mirat la bradul prăbușit, în timp ce în bot ținea un colț de beteală.

Am refăcut bradul și l-am urcat pe masă.

În anii următori a apărut copilul și tare m-am temut să nu se repete istoria. Din fericire, copilul a fost un pic mai cumpătat și brazii au supraviețuit toți. Cu toate astea, anul trecut am făcut și desfăcut bradul zilnic, pentru că Ema voia în fiecare dimineață să-l împodobim. Când mi s-a făcut suficient de multă milă de iubitul nostru brad, i-am lipit de ușa de la bucătărie calendarul nostru de advent pe dos (pe față avea buzunare, dar pe spate nu avea nimic) și i-am dat stickere și decorațiuni din fetru. Zilnic, bradul era împodobit și despodobit și împodobit din nou.

Aceasta fiind experiența mea, mă gândesc că poate v-ar plăcea și vouă un brad de fetru. Așa că, grație, datorită și mulțumită Cătălinei de la Fire din Povești, avem un concurs.

Povestiți-ne și nouă cea mai amuzantă istorioară pe care ați trăit-o sau auzit-o legată de bradul de Crăciun și puteți câștiga un brad de fetru ca cel din imagine. Concursul rămâne deschis până duminică, 13 decembrie la ora 23:59. Luni o să jurizăm și o să alegem (Cătălina și cu mine) împreună un câștigător.

Dacă vă place tare de tot un răspuns, puteți să-i dați un like și să ne arătați cât de mișto e comentariul, că poate noi nu ne dăm seama. Iar dacă vă place pagina Cătălinei, Fire din Povești, puteți să-i dați și ei un like. Pagina blogului prezent de față, o găsiți aici.

Vă urez mult succes!

Jucării inteligente pentru 1 an +
Activități cu Lego Duplo la 10 luni (P)