Autodiversificarea partea a doua
Teddi si cele patru anotimpuri - VARA

71470LE: Anamaria a făcut și tragerea la sorți și avem o câștigătoare. Numărul 22 și anume MONI DAMIAN. Felicitări!

Vine ziua mea. Îmi place mult când vine ziua mea, pentru că de ziua mea apuc să vorbesc cu oameni cu care nu am mai vorbit de mult timp. Pe vremuri ne mai și vedeam, mai făceam o petrecere. Acum nu prea mai e timp de organizare, acum ieșim în număr restrâns la restaurant și cu restul vorbesc la telefon, după cum spuneam.

Și îmi mai place când vine ziua mea pentru că primesc daruri. Da, știu. E o chestie superficială, ar trebui să ne bucurăm de chestiuni imateriale, de zâmbetul copiilor atunci când răsare soarele, de picăturile de apă care umezesc petale firave de lalele, un pui de vrabie sau o broscuță verde care țopăie veselă pe alee. Mă bucur și de astea, cum mă bucur și când doarme Juniorul 3 ore legate (o dată la câteva luni), dar nu pot să rezist cadourilor.

Mici, mari, scumpe, ieftine, inspirate, neinspirate, cui îi pasă? Vine calul de dar și musai să nu-l cauți la dinți! Apropos, tare frumos ar fi să primesc un cal. :))

Doar că apoi intervine firea mea de filantroapă și îmi dau seama că nu-i frumos doar să primești. Adică e frumos, dar parcă lipsește ceva. Ceva-ul ăla de Crăciun, când și primești, dar și dai. Când vezi bucuria aia din ochii celuilalt că în sfârșit a primit ceva ce-și dorea. Când răsufli ușurat că o să-i fie de folos. Da, e priceless.

Așa că, pentru că știu deja că o să primesc daruri și nu-mi fac griji pe partea asta, m-am gândit că tare frumos ar fi să primiți și voi ceva de la mine. Mă rog, impropriu spus ”de la mine”, cadoul e oferit de Citim cu drag și e… ați ghicit! O carte Usborne.

Dar stați că revenim și la asta. Acum vreau să vă mai propun ceva. Ce-ar fi, ca de ziua mea (care e săptămâna viitoare, pe 20) să ieșim la un suc? Ați vrea? Undeva unde să ne putem lăsa copiii să se și joace și noi să putem bea o limonadă. Să fie un loc accesibil pentru toată lumea. Mi-ar face mare plăcere să vă cunosc… Pe unele dintre voi am avut onoarea să le cunosc, dar mi-ar plăcea să vă cunosc pe toate. Știu că asta e imposibil, dar tare frumos ar fi… Deci, vă băgați? Dacă da, aștept și propuneri unde ne-am putea vedea, pentru că eu sunt căzută din lună, nu mai cunosc nicio terasă, nicio noutate, doar casa, supermarketul, grădinița și cam atât.

Am încheiat paranteza, să revenim la cadou. Ca să câștigați cartea de la Usborne, de care ziceam (mai precis asta), trebuie să faceți după cum urmează:

1. Like și Share paginii Citim cu drag
2. Tag unui prieten la poza de concurs. Câte un tag în comentariu, dar puteți taggui câți prieteni vreți (fiecare în comentariu separat). Fiecare comentariu în plus vă dă o șansă în plus să câștigați
3. Dacă vă place blogul, puteți like-ui și pagina de facebook a Gangblogului, dar asta nu-i obligatoriu.

Câștigătorul o să-l extragem pe 20 prin random.org și o să-l aflăm în zilele următoare.

Hai succes și la mulți ani mie și fie ca să reușim să ne relaxăm la o limonadă. Abia aștept!

PS: Pe pagină la Citim cu drag găsiți și reduceri.

Sursă foto

Autodiversificarea partea a doua
Teddi si cele patru anotimpuri - VARA