Iubeste-te tu
Gânduri despre mine de data asta

Scriu rar despre anunțuri umanitare. Și asta pentru ca eu una nu pot ajuta chiar pe toată lumea și mă simt ca ultima ipocrită eu să nu pot ajuta, totuși să vă rog pe voi să o faceți. Plus că sunt foarte multe situații și știu că dacă ați putea, i-ați ajuta pe toți, dar cum nu puteți, fiecare își alege câte o cauză și o susține pe aia. Nu vreau să scriu că nu am încredere că toate cazurile pe care le vedem sunt pe bune, pentru că sper încă (probabil în naivitatea mea) că nu s-ar juca nimeni cu așa ceva.

Dar despre cazul ăsta simt să vă scriu. Pentru că aici sunt implicați doi oameni dragi mie, unii dintre puținii profesori pe care i-am avut în facultate care își dădeau cu adevărat silința cu noi, care ne respectau la fel cum se așteptau să-i respectăm și noi și la care am ținut foarte mult (și încă mai țin). Niște oameni absolut minunați. Schimbarea pe care o așteptăm când vorbim despre sistemul de învățământ.

Ieri, când am aflat că băiatul lor are astfel de probleme, am plâns. Am plâns mult și nu pot să-mi imaginez prin ce trec. Și îmi pare rău că nu pot face mare lucru să-i ajut, că nu am un sac de bani sa îi ajute să-și trateze copilul și nici nu știu să fac vreo magie care să îi asigure că tratamentul va funcționa.

Pot doar să le trimit o suma infima alături de un miliard de gânduri bune. Și să vă spun și vouă despre ei, poate considerați că puteți ajuta.

 

https://www.facebook.com/gangblog/posts/639650546167833?pnref=story

SA-L AJUTAM PE ROBERT SA POATA CITI DIN NOU!
Robert este in clasa a IV-a, coleg cu baiatul meu la Colegiul German Goethe, si cea mai mare pasiune a lui este lectura.

De curand Robert nu mai poate sa citeasca! I-a fost descoperita o tumoare in zona craniana, care necesita tratament urgent in strainatate. Pentru acest tratament, parintii lui (Mihai si Evamarie Draganovici – cadre universitare la Universitatea din Bucuresti) au nevoie de sprijin financiar. Orice suma este bine-venita si poate fi depusa in conturile:
Nume: Mihai Draganovici
EUR – RO39 BTRL EURCRT0282085501
RON – RO89 BTRL RONCRT0282085501
Banca Translivania, Agentia Amzei

Iubeste-te tu
Gânduri despre mine de data asta