Giveaway-ul de septembrie
Nimic nu se pierde, totul se adapteaza - Amenajarea locului de joacă

Unul din motivele pentru care am lipsit nemotivat ieri si alaltaieri a fost ca am fost plecata din Bucuresti.

Sa zicem ca as fi fost plecata cu masina. Si sa mai zicem si ca masina mea nu functioneaza pe aer, ci la un moment dat trebuie sa ma opresc la o benzinarie si sa fac plinul. Sa presupunem ca fac plinul la un Lukoil la vreo 8 km de casa mea, inainte sa plec la drum.

In 95% din cazuri, inainte sa ma apuc sa alimentez, verific sa vad daca am cardul la mine. Se poate intampla oricui sa plece fara portofel de acasa, sau sa-i scoata sfantul plod cardul din portofel si sa-l lase cine stie pe unde. Apoi, nu stiu cum se gestioneaza o astfel de situatie. Plinul e deja facut, cum sa scoti benzina/motorina/gazul din rezervor cand te trezesti fara portofel? Si ce sa lasi garantie daca toate actele tale sunt in portofel? Asa ca verific.

Ei, ieri n-am mai verificat. Si m-am trezit la casa cu rezervorul plin si ciuciu portofel. M-au trecut toate transpiratiile. M-am uitat rapid in geanta, sa vad ce pot lasa garantie… O banana, o sticla cu apa, 2 perechi de chiloti, 2 de pantaloni si 2 tricouri (ale Vandei Mici, desigur), si niste alte nimicuri. Si telefonul, pe care nu-l puteam lasa garantie, evident. Si acum ce facem? „Mergem pe incredere, doamna, fugiti acasa sa va luati portofelul si noi scoatem bonul si va asteptam sa veniti cu cash”. Fug disperata cu Vanda Mica la masina, o pun in scaun si gasesc portofelul meu pe jos, cazut din geanta. Respir usurata, o scot pe Vanda Mica din scaun, ma intorc in benzinarie. Flutur victorioasa cardul. „Doamna, ne trebuie cash, am scos deja bonul, nu se poate altfel”. Fug iar cu Vanda Mica la masina, o pun in scaun, ma duc in Otopeni sa caut cel mai apropiat bancomat. Il gasesc, o scot pe Vanda Mica din scaun, scot banii, o pun pe Vanda Mica in scaun, plecam spre benzinarie. Ajungem acolo, o scot pe Vanda Mica din scaun, intram in benzinarie, platesc, iesim din benzinarie, o pun pe Vanda Mica in scaun, plecam.

Oare cum se procedeaza in situatiile astea cand nu se merge pe incredere? Sau cand nu ai de unde sa aduci bani, fie ca ti-ai uitat portofelul acasa la 70 km, fie ca ti l-au furat si n-ai observat, etc.? Ma macina intrebarea

Giveaway-ul de septembrie
Nimic nu se pierde, totul se adapteaza - Amenajarea locului de joacă