Strainu'
Manduca vs. Luna

Nu stiu cum se face, dar la ambele sarcini dusmanul nr. 1 imi fu (si este in continuare) caldura. Nu neaparat 40 de grade +, dar asa, daca sare de 25 ma ia direct de cap.

In conditiile astea, daca n-am aer conditionat, ma topesc. In casa avem doua. Aere conditionate, zic. Unu in dormitor si unu in sufragerie. 

Ei, sa nu va inchipuiti ca in timpul sarcinilor ele mi-au fost de vreun folos. Nuuuu. In prima sarcina, cea cu Vanda Mica, tocmai cand imi era lumea mai draga (si mai racoroasa), aparatul nostru de aer conditionat din dormitor a scos 2 sunete de cantec de lebada si dus a fost tot aerul conditionat. Scotea doar aer liber, neconditionat, cald, inutil. Asta s-a soldat cu un atac de panica in miez de noapte si promisiuni ca aerul va fi reparat. Nu fu reparat, ca nu mai aveai ce repara la el, asa ca l-am inlocuit.

Buun, deci am pornit in a doua sarcina cu un aparat inca in garantie si unul care nu avea si ala cum sa se strice, doar e Beko, n-are cum. Ba uite ca are cum, de o saptamana scoate si el tot aer neconditionat, tot cald, tot inutil. Asa ca traiesc in dormitor, ceea ce este, evident, mult mai usor decat mi-ar fi fost acum 2 ani sa dorm in sufragerie, pe canapea ne-extensibila, cand oricum eram praf cu spatele.

Dar maine cica vine un nene sa se uite la el. Daca si asta e stricat si trebuie altul, eu ma mut de tot in dormitor si nu mai ies de aici pana in octombrie.

Strainu'
Manduca vs. Luna