Carti de parenting
Cartile Vandei Mici

Va ziceam ca eu la televizor nu prea ma uit. Rar il deschid, iar atunci o fac mai ales ca sa urmaresc ceva stiri sau ca sa ma uit la documentare. In rest, nu ma uit la seriale, nici la emisiuni, nu stiu cine e prezentator pe ce canal, sunt complet paralela.

Mai putin cand vine vorba de Vocea Romaniei. Ei da, ala e viciul meu. M-am uitat cu mare placere la ultimele doua editii, nu am ratat niciun episod, ba chiar mi-am facut si cont pe voyo special pentru asta, pentru ca ora la care incepea emisiunea la noi in familie era ocupata de activitati cu stapana (spalat, hranit, culcat).

Din toata emisiunea asta, un singur lucru imi displacea: Horia Brenciu. Da, recunosc, imi e foarte antipatic asa cum e el imagine de tv. Nu-l stiu in viata reala, poate acolo mi-ar fi simpatic, nu contest calitatile lui de cantaret, nici de showman, dar nici din punct de vedere muzical nu e pe gustul meu. Va puteti imagina bucuria cu care am intampinat vestea ca Horia Brenciu se muta la Antena 1. Uraaaaa, oricine ar veni in locul lui sigur mi-ar fi mult mai simpatic.

Doar ca nu a fost asa. Intr-o seara, Domnul Vanda imi spune din adancimea fotoliului in care era tolanit

„Cred ca n-o sa te mai uiti niciodata la Vocea Romaniei.”

„De ce?”, intreb eu virginal.

„Stii ca a plecat Horia Brenciu. Dar stii cine vine in locul lui? Tudor Chirila.”

Ei da, asta e un om care mi-e antipatic in toate planurile. Si ca imagine de televizor, si ca persoana, chiar si ca muzician si mi-a stat in gat sincer faptul ca a trebuit sa recunosc acum un an ca-mi place melodia aia a lui cu perfeeeeeeect, faraaaa tineeeeeee… Si acum sunt chiar ingrijorata. Pentru ca abia asteptam sa inceapa o noua editie, dar cand am aflat vestea asta (si am verificat si pe site-ul oficial al emisiunii, ca sa ma asigur ca nu e doar un zvon) s-a dus naibii tot entuziasmul.

Cum ma mai uit eu acum la Vocea Romaniei? Pe Voyo si dau fast forward cand apare Chirila in peisaj? Sincer, Tudor Chirila, emisiunea aia ar fi fost perfeeeeectaaaaa, faraaaa tineeeee… Mama ei de melodie, ca acum o sa-mi cante in cap vreo doua zile si stiu sigur ca o sa-i dau si un search pe youtube s-o ascult.

Sau poate m-o surprinde si m-o face sa ma simt rusinata ca pornesc la drum cu asemenea prejudecati…

Carti de parenting
Cartile Vandei Mici