Nu dati banii pe prostii, dar nu luati ceiut la copii!
Giveaway-ul #1 de mai

LE: Aaaaaaand the winner iiiiiis, Andreea Bortos! Felicitari si asteptam poze cu mica balerina in tutu galben.

Al doilea giveaway e un minunat set tutu + bentita, de care m-am indragostit iremediabil cand l-am vazut.

Cum a auzit ca ne organizam sa facem astfel de cadouri, Ramona Oprea s-a oferit voluntara sa creeze ceva frumos pentru fetita (sau baietelul, de ce nu?) unei cititoare din frumoasa noastra comunitate Gangblog ( 😛 )

Nu stiu daca o cunoasteti (eu sunt norocoasa si o cunosc), dar Ramona e o persoana deosebita, care pe langa asta, mai e si foarte crafty.
Mi-a zis asa despre ea „imi place sa fac lucruri cu mana mea, de tot felul, macar un pic sa modific/ sa personalizez un obiect ca sa fie AL MEU, daca pot face asta si pentru altcineva si acel cineva sa se bucure e f tare. Iar daca din chestia asta mi-as putea cumpara materiale fara sa afecteze prea tare bugetul familiei, recte sa ma simt vinovata pt placerile mele…ar fi fain„.

Eu una vreau sa-i multumesc Ramonei ca imi citeste blogul si ca am ajuns sa ne cunoastem si in persoana. Mi-a confirmat ca cititorii de aici sunt niste oameni deosebiti.

Si gata cu oda dedicata Ramonei si cititorilor blogului, sa trecem la biznis.

Ramona vrea sa stie de la voi care e lucrul ala pe care regretati ca nu l-ati facut inainte sa aveti copil. Trebuie sa existe unul, cu siguranta.
Eu regret ca nu am calatorit mai mult catre destinatii mai putin baby-friendly, unde nu-mi place sa ma duc la spa ca un turist, ci sa cutreier strazile ca un localnic, pe cat posibil, evident (Egipt, Maroc, China, etc.)

tutu

Juriul care va decide castigatorul e compus din cele 5 doamne si domnisoare care scriu pe blog (dintre care 3 nu au copii, deci trebuie sa le impresionati serios ca sa va voteze ;), plus Ramona. Comentariile le puteti lasa pana miercuri seara, 21 mai, ora 23:59:59, iar noi vom anunta fericitul castigator a doua zi.

Nu dati banii pe prostii, dar nu luati ceiut la copii!
Giveaway-ul #1 de mai