Giveaway-ul #2 de aprilie
Realitatea mea

LE: Avem una bucata castigatoare si anume pe Anca Burian, pe care o rugam nespus sa ne contacteze 😀 (cred ca pe facebook e cel mai simplu)
Felicitari si scuteceala fericita!

Dupa cum ziceam mai luna trecuta, incepand cu aprilie vom avea cate unul sau doua giveawayuri pe luna. Le voi anunta mereu in data de 14  si vor fi acompaniate de niste mici concursuri. Luna asta avem doua, minunate ambele, asa ca sa trecem la treaba.

Bebepufulete ne ofera luna asta un super scutec textil. Si anume un Charlie Banana Orbit, potrivit pentru fundulet de baietel sau de fetita deopotriva.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati aici un comentariu prin care sa ne povestiti cum ati ajuns sa va indragostiti de scutecele textile.

Juriul care va decide castigatorul e compus din cele 5 doamne si domnisoare care scriu pe blog (dintre care 3 nu au copii si nu scutecesc textil, deci trebuie sa le impresionati serios ca sa va voteze ;), plus Andra de la bebepufulete. Comentariile le puteti lasa pana duminica seara, 20 aprilie, ora 23:59:59, iar noi vom anunta fericitul castigator a doua zi.

Trebuie sa va mai spun ca pe site la bebepufulete gasiti o gramada de produse minunate, aruncati un ochi si sigur va indragostiti de ceva. Eu am pus ochii pe un Charlie Banana Woodland, pentru drumetiile din padure 😆
Sa vedem bugetul familiei daca imi permite aceasta desfatare.

Giveaway-ul #2 de aprilie
Realitatea mea