De ce nu o invat eu pe fie-mea sa "imparta"
Alegeri

Da, am intrat si eu in lumea magnetilor si e tare frumos acolo. Cum care lume a magnetilor? Lumea magnetilor de la Magnezia.

Magnezia mi-a facut un cadou minunat de 1 martie (primit cu multa intarziere, gratie datorita si multumita serviciilor Postei Romane, careia vreau sa-i multumesc in diverse parti ale corpului cu aceasta ocazie), si anume un set de 9 magnetei minunati cu pozele Vandei Mici. Cine ma urmareste si pe facebook stie ca sunt mare fan orice e personalizat, deci magnetii astia mi-au mers complet si direct la suflet.

Ca sa nu mai spun ca toate mailurile pe care le-am primit de la persoana mea de contact de la Magnezia au fost nu doar foarte profi, dar au avut picul ala de ceva care sa te faca sa te simti cel mai important client al lor.

Una peste alta a fost una din cele mai placute experiente de achizitie pe care le-am avut in ultima vreme. Drept urmare, vi-i recomand si voua, iar eu vreau acum sa fac o comanda pentru Doamna Mama a Vandei si Doamna Mama a Domnului Vanda… sunt convinsa ca si lor le va placea sa aiba mereu la vedere 9 poze cu Vanda Mica

2014-03-14 18.30.46

De ce nu o invat eu pe fie-mea sa "imparta"
Alegeri