Cum iti imbraci copilul la 22 de grade Celsius
Cu Luna la plimbare

Am fost ieri sa-i facem strumfei pasaport, pentru ca urmeaza sa plecam prin alte tari si n-am putea sa ascundem domnisoara in geanta prin aeroport. Sa va zic si voua cum a mers treaba, poate va e de folos.

Dupa ce am cautat jumatate de zi certificatul de nastere al Vandei Mici (care s-a dovedit a fi fix sub ochii nostri, dar cum noi suntem niste oameni foarte organizati, bineinteles ca nu l-am vazut), ne-am urcat in masina si am plecat spre Pipera, acolo unde se fac pasapoartele pentru plozi si oameni mari. Am avut la noi proaspat gasitul certificat de nastere al domnisoarei si cartile noastre de identitate. Pe langa asta, mai aveti nevoie de dovada achitarii taxelor necesare (pe care le platiti la CEC), o procura in cazul in care nu sunt ambii parinti de fata si pasaportul vechi daca e cazul. Sa va mai spun si ca la sediul din Pipera exista inclusiv un ghiseu al CEC Bank, unde sa puteti plati taxele de care va ziceam.

Si am ajuns acolo, am incarcat copila in Luna, am gasit ghiseul CEC, unde era o coada interminabila, am iesit afara, Domnul Vanda s-a urcat in masina si a plecat spre cel mai apropiat CEC, ca sa nu stam atata la coada. Cand s-a intors cu chitantele, ne-am asezat la coada si am asteptat. Exista ghisee pentru depunerea actelor si la parter si la etaj, deci daca jos e prea aglomerat, puteti incerca si sus.

Am stat ceva (nu stiu de ce a durat atat de mult in cazul celor din fata noastra, pentru ca noi am terminat in 5 minute), apoi ne-a venit randul si am intrat. I-am intins doamnei de la ghiseu certificatul de nastere, chitantele si cartile noastre de identitate. Doamna a completat un formular, l-a printat si ni l-a dat sa-l verificam si sa-l semnam. Apoi m-am asezat pe un scaun cu Vanda Mica in brate, doamna de la ghiseu si Domnul Vanda s-au straduit s-o faca sa priveasca spre obiectiv si din 3 incercari a iesit si poza.

Pe 30 urmeaza sa mearga unul dintre parinti sa ridice pasaportul si avem liber sa emigram 😆

Cum iti imbraci copilul la 22 de grade Celsius
Cu Luna la plimbare