Ce mananca Vanda Mica
Emotii de seara

Mea culpa, nu prea am mai scris in ultima vreme. Nu de lene. Nu, dar pentru ca Vanda Mica nu-mi mai acorda timpul necesar pentru a sta la laptop sa scriu. Iar timpul relativ scurt pe care-l petrec in online se desfasoara cautand retete pentru hranit copila, informatii despre ce pantofiori sunt mai potriviti cand o incepe madam sa mearga pe jos afara, ce jucarii as putea sa-i mai iau care s-o ajute sa-si mai consume din energie (fara succes oricum, pentru ca nu-i plac jucariile), chestii bebelusesti in general.

In rest, ne petrecem timpul afara, in parc, pe iarba langa piscina, cu alti bebelusi/prunci/copii sau doar noi doua/trei, facem picnic, ne plimbam cu noua noastra Luna (despre care ma tot tin sa va povestesc dar nu apuc). Cand nu suntem afara suntem in casa, unde patrulam permanent, ne ridicam in picioare, pasim pe langa mobile, cotrobaim prin dulapuri, tipam, bolborosim, lingem papuci, sugem covoare, mancam de pe jos mancarea pe care tot noi (adica ea) am aruncat-o din scaunul de masa pentru ca ne saturaseram, chipurile.

Alta scuza pentru faptul ca n-am mai scris nimic e si febra madamei prin care am trecut saptamana trecuta cu brio, noptile nedormite pana cand s-a prins Domnul Vanda ca poate-i mai bine ca fie-sa sa doarma cu geamul deschis in camera, asa ca acum nu se mai trezeste din ora in ora, ci doarme primul somn pana la 4 dimineata, vizitele bunicilor, intalnirea ei cu Pimpi si Mao si tot asa.

Dar am pe telefon o lista intreaga de lucruri pe care vreau sa vi le impartasesc. Sper sa se intample cat mai curand.

Pana atunci, o poza noua cu Vanda Mica

 

Ce mananca Vanda Mica
Emotii de seara