Camera Vandei Mici
(Iar) Avem covor

In lumea mamicismelor observ niste trenduri. Inainte nu stiam de ele, pentru ca inainte nu ma interesa si nu prea aveam contact cu mame, iar cu „mame din onlain” cu atat mai putin.

Un trend este viata bio, altul e veganismul (initiatii sunt chiar raw vegan), altul e alaptarea (din pacate e un trend si nu o normalitate), altul e non-vaccinarea. E o nebunie totala chiar asta cu „vaccinam vs. nu vaccinam” si foarte putine mame sunt convinse fie ca e bine, fie ca nu e bine, restul leviteaza undeva intre cele doua curente, la care se mai adauga si mamele care nu-si pun astfel de intrebari. Eu le invidiez cu toata sinceritatea pe cele care sunt fie intr-o tabara, fie in cealalta si chiar si pe cele care nu pun la indoiala cuvantul pediatrului si cultul vaccinarii in masa.

Eu nu sunt convinsa nici ca e bine sa vaccinezi, nici ca nu e bine. Sunt unele vaccinuri care mi se par oarecum rezonabile, dar cu altele exclus sa fiu de acord. Drept urmare, unele am acceptat sa i se faca Vandei Mici. Altele nu. Dar orice as decide, ma simt ca o mama inconstienta, care ii face rau copilului ei.

Voi ce ati ales? Vaccinati sau nu vaccinati? Sunteti impacati cu deciziile voastre?

Camera Vandei Mici
(Iar) Avem covor