Sa ne mai si radem
Cum sa-ti adormi copilul

IMG_20130520235950Am fost zilele trecute pe la DM pentru ca aveam niste cumparaturi de facut si mi-am dat seama ca ramasesem si fara demachiant de ochi. Si desi scrisesem aici ca imi place demachiantul lor de ochi cu galbenele, dar nu atat de mult incat sa nu mai incerc si altceva cu alta ocazie, n-am gasit ceva mai bun, asa ca l-am cumparat iar.

Numai ca acasa mi-am dat seama ca e altfel. Chiar si pe el scrie „Neue Rezeptur”, deci clar nu mi s-a parut. In plus, au schimbat si ambalajul, dar asta am vazut abia dupa ce am comparat cele doua recipiente.

Tin minte ca la cel vechi nu-mi placea consistenta. Era mult prea solid si iesea greu de tot din sticluta. Na, ca acum e mai cremos si nu mai e nevoie sa faci muschi inainte sa te demachiezi. Si i-au schimbat si mirosul. Acum seamana cu celelalte produse Alverde, are mirosul ala despre care va ziceam ca nu-l pot defini, dar imi place mult.

Nici din noul produs nu aveti nevoie sa folositi prea mult la o demachiere, nu irita ochii, nu ustura si curata bine urmele de rimel si de tus, creion sau cu ce va mai dati voi pe la ochi, fara sa lase o pelicula grasa pe piele. Din fericire, ingredientele provin tot din culturi organice iar produsul e fabricat si ambalat in continuare tot in Germania.

In concluzie, mie imi place. Nu doar mai mult decat cel vechi, ci imi place pur si simplu si o sa-l mai folosesc cu siguranta.

IMG_20130521001212

Disclaimer: Acest articol nu este unul de natura publicitara, ci pur informativa, nescris la cererea niciunui producator de produse cosmetice si nici nu face parte din vreo campanie de promovare.
Produsele au fost cumparate din fonduri proprii.

Sa ne mai si radem
Cum sa-ti adormi copilul