Cum sa vizitezi un bebelus
514 in trecut

Nu am apucat sa va povestesc despre razboiul meu cu scutecele de unica folosinta, dar va spun acum pe scurt care a fost treaba, iar pentru un post viitor am in plan o comparatie intre cele 3 marci pe care le-am incercat.

Deci, razboiul a inceput cu Pampers, pe care le foloseam degeaba, pentru ca „norocul” Vandei Mici scapa din el si o murdarea din cap pana in picioare, plus carucior, patul nostru, patutul ei, balansoarul sau pe unde se mai gasea. Ieseam cu teama afara cu ea in wrap sau sling si ma si vedeam plina de „noroc”. Daca mergeam pana in parc, aveam mereu in masina haine de schimb pentru mine. Deci nu va puteti imagina cat de rau era. Cred ca mai bine o tineam in carpe, ca pe vremea noastra. Cred ca absorbeau mai bine.

Dupa ce am incercat si nr.1 (singurul ok) si nr. 2 si nr. 3, si Premium Care si normale, am zis ca nu mai pot si am trecut pe Huggies. Si cu Huggies a fost si mai rau. De cand o auzeam ca face ceva si pana cand o schimbam (cam 2-3 minute), o gaseam murdara si pe barba, deci in loc sa fie mai bine, era mai rau.

Am renuntat si la astea si acum folosim scutecele ecologice Babylove si ne intelegem de minune cu ele (da, tot marca DM; v-am zis ca sunt super-bune produsele lor).
LE: Intre timp folosim scutece lavabile si ne e mult mai bine cu ele.

Asa ca m-am plans. Si la Pampers si la Huggies. Celor de la Pampers le-am trimis un email pe adresa pgbalkans.im@pg.com (am gasit-o la ei pe site), iar celor de la Huggies le-am scris pe Facebook, pentru ca n-am descoperit ce adresa de mail de contact au pentru Romania.

Catre Pampers:

Buna ziua,
 
Va scriu acest mesaj pentru a va transmite faptul ca sunt foarte dezamagita de scutecele de unica folosinta produse de Pampers/P&G. 
Inca de la nastere si pana acum cateva saptamani am folosit doar Pampers pentru fetita mea, convinsa fiind ca sunt cele mai bune scutece de pe piata, dar “rateurile” permanente date de ele m-au facut sa renunt si sa ma orientez catre alte variante.
 
In afara de Pampers Premium Care nr.1, de care am fost multumita, celelalte modele mi-au dat numai batai de cap. 
Pampers New Baby (nr. 2) si Premium Care (nr. 2) lasau scaunul fetitei mele sa “scape” prin spate, pe sus, atat de rau incat de multe ori a fost necesar s-o spal inclusiv pe cap dupa un astfel de accident. Accidentele aveau loc DE FIECARE DATA cand fetita mea avea scaun, cateodata mai rau, cateodata mai putin rau. Am pus acestea pe seama faptului ca poate scutecele nu sunt concepute pentru un bebelus activ si am trecut la nr. 3
 
Cu Pampers Active Baby (nr. 3) lucrurile s-au inrautatit, pentru ca scaunul scapa tot de fiecare data si prin spate si prin laterale, pe la picioruse. Se murdarea atat de rau incat trebuia s-o spal din cap pana in picioare, plus asternuturile, salteluta caruciorului, sau ce se mai murdarea sub ea. Am considerat ca nu are nici un rost sa mai incercam si varianta Premium Care si am trecut la alta marca de scutece, cu care nu am avut parte de accidente pana acum.
 
In consecinta, nu voi mai folosi scutece Pampers de niciun fel de acum inainte si cu siguranta ca nu le voi recomanda nici altor mamici. 
Avand aceste experiente negative cu scutecele produse de dvs. si punand, deci, la mare indoiala calitatea tuturor produselor dvs., ma gandesc serios sa renunt si la utilizarea servetelelor umede Pampers.
 
In speranta ca situatia mea a fost doar un caz izolat (desi mai multe mamici cu care am dezbatut acest subiect s-au aratat la fel de dezamagite de scutecele Pampers si au declarat ca le-au schimbat pentru alte marci), va urez o saptamana placuta.
 

Catre Huggies:

Buna ziua,
 

Va scriu acest mesaj pentru a va transmite faptul ca sunt foarte dezamagita de scutecele de unica folosinta Huggies. 

Am utilizat Huggies Super Dry nr. 3, fiind convisa ca produsele dvs. sunt foarte bune din punct de vedere al calitatii, dar “rateurile” permanente date de ele m-au facut sa renunt si sa ma orientez catre alte variante.

Huggies Super Dry (nr. 3) lasa scaunul fetitei mele de 6.5 kg sa “scape” prin laterale, pe la picioruse atat de rau incat de multe ori a fost necesar s-o spal inclusiv pe cap dupa un astfel de accident. Accidentele aveau loc DE FIECARE DATA cand fetita mea avea scaun, cateodata mai rau, cateodata mai putin rau. In general se murdarea atat de rau incat trebuia s-o spal din cap pana in picioare, plus asternuturile, salteluta caruciorului, sau ce se mai murdarea sub ea.
Am considerat ca nu are nici un rost sa verific daca aveti si alte variante pentru greutatea fetitei mele si am trecut la alta marca de scutece, cu care nu am avut parte de accidente pana acum.

In consecinta, nu voi mai folosi scutece Huggies de acum inainte si cu siguranta ca nu le voi recomanda nici altor mamici. 

In speranta ca situatia mea a fost doar un caz izolat, va urez o saptamana placuta.

Astept sa vad ce o sa-mi raspunda.

LE: Vanda Mica e alaptata exclusiv, ceea ce se traduce prin „treburi” de o consistenta aproape lichida. Specific asta pentru ca am mai vorbit cu mame din offline care-mi ziceau ca nu au avut niciodata probleme cu Pampers si nu intelegeau cum de eu sunt nemultumita, dar bebelusii lor primeau lapte praf, deci e altceva.

Cum sa vizitezi un bebelus
514 in trecut