Cum sa-ti cresti copilul
Prima luna cu Vanda Mica

Am descoperit motivul pentru care toate lucrurile merg prost in tara asta.

Citind comentariile de la articolul asta, imi dau seama ca suntem mai prosti decat credeam eu. Adica eu credeam ca dam spaga in spitale de teama. Credeam ca in sinea noastra ne razvratim, ne umplem de spume si injuram printre dinti, dar pentru ca ne temem ca nu vom fi tratati cum trebuie si lasati sa murim la poarta spitalului,  indesam si noi prin buzunarele generoase ale halatelor albe, turcoaz, rosii, albastre ale medicilor, asistentelor, infirmierelor, portarilor, liftierelor „o atentie pentru dvs., o nimica toata, sa va luati o ciocolata”.

Nicio secunda nu mi-a trecut prin cap nu doar ca ni se pare normal, ci mai ales ca i-am putea invinui pe cei care sunt impotriva practicii asteia, cei care considera ca odata platita o asigurare medicala, e normal sa poti beneficia de pe urma ei, practic, cei normali la cap.

„Si ce e asa anormal ca doctorii din spitalul de stat sa astepte niste bani ? Se pare ca asta e o absurditate pentru anumite elemente corporatiste care o freaca toata ziua la birou pe zeci sute de milioane, pe cand un doctor ar trebui sa se multumeasca cu 10 mil salariu dupa 7 ani de facultate.. jenante vaicareli.”

Nothing to do here

Cum sa-ti cresti copilul
Prima luna cu Vanda Mica