Demachiant bifazic de la Alverde
Alverde Naturkosmetik (de la DM)

Caut de cand ma stiu samponul minune, care pe langa faptul ca imi spala parul, sa mai faca si alte lucruri, printre care cel mai important ar fi sa nu-l lase moale si pleostit.
Recunosc, si apa cu care ne spalam are un cuvant important de spus, nu doar samponul sau balsamul.
Imi amintesc de apa care curgea la robinet in India. Probabil ca nu era asa dura ca apa noastra, europeana, sau cine stie… Ideea era ca parul ramanea mereu hidratat si usor de aranjat, chiar si daca nu foloseai balsam. Era o placere, sincer niciodata nu mi-a fost asa simplu ca atunci sa-mi aranjez parul.

E, exact asta a facut pentru mine combinatia asta de sampon si balsam de la Alverde. Dupa ce ma spal, e suficient sa-l usuc cu foehnul, iar parul se aranjeaza frumos, are volum si luciu cum n-a mai avut de foarte mult timp. Si nu sunt singura care a observat asta. Am fost intrebata daca m-am tuns, daca m-am vopsit de curand, daca vin de la coafor…
Ce ma bucura foarte mult este ca forma frumoasa si volumul se pastreaza pana urmatorul spalat si nu mai am nevoie de fixativ, placa, bigudiuri, sau mai stiu eu ce alte produse.

Samponul nu face foarte multa spuma, dar curata bine, are un miros delicat de plante care nu-ti agreseaza simtul olfactiv si pentru mine a fost cel mai bun folosit de pana acum (in combinatie cu balsamul), desi am incercat multe sampoane la viata mea, inclusiv din gamele profesionale.

Pretul mi se pare ca e derizoriu, aproximativ 10 lei pentru o sticluta de 200 ml, e ca si cum ar fi gratis la cate stie sa faca.

In concluzie, nu stiu daca se preteaza pe orice tip de par, dar combinatia asta de sampon + balsam nu cred ca o sa o schimb prea curand.

Disclaimer: Acest articol nu este unul de natura publicitara, ci pur informativa, nescris la cererea niciunui producator de produse cosmetice si nici nu face parte din vreo campanie de promovare.
Produsele au fost cumparate din fonduri proprii.
Demachiant bifazic de la Alverde
Alverde Naturkosmetik (de la DM)