Clear tonic de fata (cu argila) de la Alverde
Gelul de curatare cu alge marine de la Alverde

… sau cum scrie pe eticheta din romana „Alverde balsam demachiant pentru ochi cu galbenele”. Desi n-am ochi cu galbenele, m-am gandit sa-l incerc.

Imi amintesc de tineretile mele cand aproape ca ma puteam demachia cu alcool medicinal la ochi si nu ma usturau… Au trecut de ceva vreme… Acum nici macar cremele speciale pentru ochi nu le mai suport, ca ma ustura de la ele.

Si sa revenim la demachiant. Consistenta lui este una de crema destul de solida (mi s-a parut ciudat pentru un demachiant de ochi) si are un miros delicat de galbenele. De curatat curata bine urmele de machiaj, dar trebuie sa aveti grija la dozaj. Mai precis, sa nu folositi mult produs. Ochii nu ma ustura de la el, nu se irita, nu imi ramane nicio pelicula de grasime pe piele.

Dupa cum va spuneam, produsul este solid, iar orificiul prin care iese este destul de ingust, asa ca o sa va chinuiti un pic sa-l scoateti din sticluta. Eu tin permanent sticluta cu gatul in jos, dar nu-mi usureaza prea mult munca. Se poate vedea din poza ca am deformat recipientul de la cat am apasat pe el.

Demachiantul e bunut, face cam tot ce promite. Nu e vreo minune a lumii cosmetice, dar nu ma pot plange de el. Probabil ca o sa mai incerc si altele dupa ce o sa termin sticluta pe care o am acum.

Pretul este undeva pana in 10 lei pentru 100 ml de produs.

Disclaimer: Acest articol nu este unul de natura publicitara, ci pur informativa, nescris la cererea niciunui producator de produse cosmetice si nici nu face parte din vreo campanie de promovare.
Produsele au fost cumparate din fonduri proprii.
Clear tonic de fata (cu argila) de la Alverde
Gelul de curatare cu alge marine de la Alverde