Crema coloranta de zi de la Alverde
Clear tonic de fata (cu argila) de la Alverde

Crema matifianta de zi 3 in 1 Perle din gama Aqua  este o crema care se preteaza celor cu pielea normala si mixta si promite ca face 3 lucruri:

1. matifiaza tenul

2. hidrateaza pielea

3. infrumuseteaza tenul

Ce face, de fapt?

Pai, intr-adevar matifiaza tenul si ii lasa un aspect frumos si catifelat, de piersicuta. E buna ca baza pentru machiaj, chiar mult mai buna decat alte produse dedicate pe care le-am folosit pana acum.
Ce nu face este ca nu prea hidrateaza pielea, cel putin nu mie. Si asta desi e destinata celor cu tenul normal si mixt, ca al meu. Asa ca o sa-i schimb destinatia din crema de zi in baza de machiaj si cred ca o sa ne intelegem destul de bine.

Ce imi mai place la ea este mirosul placut si delicat de plante, cred (imi imaginez ca asa mirosea in drogherii pe vremuri 🙂 ).

De folosit, se foloseste un picut de produs pe tenul curat si se absoarbe destul de repede. Zic ei sa evitati zona ochilor.

Nu mai stiu exact cat a costat, dar sigur pana in 15 lei (as spune chiar mai putin de 13) pentru 50 ml de produs care se consuma foarte incet. Destul de rentabil pentru o baza de machiaj.

Disclaimer: Acest articol nu este unul de natura publicitara, ci pur informativa, nescris la cererea niciunui producator de produse cosmetice si nici nu face parte din vreo campanie de promovare.
Produsele au fost cumparate din fonduri proprii.
Crema coloranta de zi de la Alverde
Clear tonic de fata (cu argila) de la Alverde