Oja rosie de la magazinul din colt
Viata de femeie insarcinata

M-am uitat aseara din greseala la vreo 3-4 minute din emisiunea care nu stiu cum se numeste a lui Cristian Brancu. Asa om mandru de glumele pe care le face n-am mai vazut de pe vremea cand ma uitam la „In gura presei”. Si parca nici Badea nu se umfla atata in pene de glumele lui, si oricum erau mult mai bune ca ale lui Brancu.

Imi si imaginez o scena de familie acasa la domnu Brancu si doamna Turcu dupa terminarea emisiunii. Inteleg ca la un moment dat cand doamna Turcu era chiar mai grasuta decat de obicei, nu era de la shaorma, ci era insarcinata, deci presupun ca acum au si un copil (mi-e lene sa-l googalesc).

Asa ca sa zicem ca domnul Brancu ajunge acasa dupa terminarea emisiunii. Toata lumea (adica si doamna Turcu si plodul) doarme.

– Am veniiiiit, treziti-va ca am venit cu blureiu’!!!

Doamna Turcu se trezeste cu greu din pat, se freaca putin la ochi (pentru ca n-are coaie), trezeste copilul, il ia in brate si se indreapta somnambula catre living.

– Hai mai Cristi, ca ne uitam maine… Offf, asa faci mereu. Sunt si eu obosita, ca am facut toata ziua creme pentru slabit si m-am dat cu ele, ca doar stii ca si apa daca beau dupa un meniu de la Mac, ma ingras imediat.

Nemultumita, dar resemnata, doamna Turcu se asaza pe canapea. Domnul Brancu introduce blureiu’ si da plei la emisiunea sa care tocmai se incheiase.

– Asa, fii atenta ca aici incep cu dumele. Deci fii atenta! Ai vazut ce i-am zis-o??? Dar stai sa vezi, ca mai e… Dupa asta mai e una tare rau. Ia, ia, ia, fii atenta! Moaaamaaa, ce i-am zis-o!!! Hahahahahaha!!! Ai auzit? Si acum… acum… acum… stai asa… Phahahahahaahha!!! Zi tu ca nu e tare, zice el dandu-i coate doamnei Turcu.

– Da, hihihi! se preface doamna ca se hlizeste in timp ce i se inchid ochii de somn

– Si acu’, acu’ e lovitura de gratie! Deeeeeeeeci… [copilul incepe sa scoata sunete de plictiseala si somn] … taci mai copile ca nu ma aud! Asa… acum! HAHAHAHAHA!!! Razi fah!!!

Dar doamna Turcu doarme deja.

– Eh, lasa… a adormit… n-are nimic. Ne mai uitam o data si maine dimineata.

Oja rosie de la magazinul din colt
Viata de femeie insarcinata